Showing an Apartment

ЗА НАС

Опит. Знания. Професионализъм.

Ние от MSL GROUP LTD. познаваме добре местния пазар на строителството "до ключ", отделните етапи на довършителните строително-ремонтни дейности и търговията с недвижими имоти.
От 2007 г. нашите експерти помагат на хора като Вас да решат своя жилищен въпрос, независимо от това дали продавате, отдавате под наем, търсите да закупите или наемете имот.  Присъствието ни на пазара е продиктувано от това, че за нас град Стара Загора и региона е не само пазар на недвижими имоти, на който работим и се развиваме, а той е нашият дом. Богатата ни мрежа от професионални бизнес контакти ни позволява да предложим отлични комплексни решения, придружавайки клиента във всеки етап от успешното реализиране на неговата сделка.

Компанията работи за своите клиенти в няколко ключови направления:

Продажба на специално подбрани собствени парцели в регулация за строителство на еднофамилни къщи за живеене

- в престижни крайградски зони (в радиус от 10 км. от центъра на Стара Загора), в непосредствена близост до града;

- в бързоразвиващ се селски регион (в радиус до 30 км. от Стара Загора), с подобрена или развиваща се съпътстваща инфраструктура и комуникации, с концентрирани инвестиции на едно място, с високо качество на живот и отдих - спа комплекси, спорт, лов, риболов, туризъм, специализирани фестивали и други развлечения, достъп до технологии - висококачествен безжичен интернет, сателитна телевизия, СОД и др.