ИНВЕСТИРАЙТЕ В ЕКСЛУЗИВНИ ИМОТИ

СТАНЕТЕ СОБСТВЕНИК НА ТОП ПАРЦЕЛ

ИМОТИ, ЗАПАЗЕНИ ЗА ВАС...

Не винаги на пазара могат да бъдат намерени най-добрите парцели в точния момент, дори и клиента да разполага с необходимите ресурси.
За да предложи топ селекция на отлични парцели за своите клиенти, MSL GROUP LTD. инвестира значителни собствени средства и ги превръща в имоти запазени за вас...

с идея, мисъл и чувство!

 

АКТУАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ПРОДАЖБА НА СОБСТВЕНИ ИМОТИ

В НАЙ-ПЕРСПЕКТИВНИТЕ ЗОНИ ЗА КРАЙГРАДСКИ КЪЩИ, ЛУКСОЗНИ ВИЛИ И СЕЛСКИ ТУРИЗЪМ

МСЛ ГРУП ООД специално подбра и представя за Вас актуални оферти на пазара на недвижими имоти, представящи селекция от отлични парцели, разположени на ключови места в най-бързо развиващите се села в старозагорски регион - с. Могилово и с. Малка Верея.

ОБЯВИ!

ТОП ПАРЦЕЛ, 1530 КВ.М.

СЕЛО МОГИЛОВО, ОБЛ. СТАРА ЗАГОРА

МСЛ Имоти продава топ парцел с площ от 1530 кв. м. в регулацията на село Могилово, заедно с построени в него постройки, с лице от 21 м. на главен асфалтов път.

45000 лв.

ТОП ПАРЦЕЛ, 2240 КВ. М.

СЕЛО МОГИЛОВО, ОБЛ. СТАРА ЗАГОРА

МСЛ Имоти празно дворно място с площ от 2240 кв. м. в регулацията на село Могилово, с лице от 70 м. на VIP път от щампован бетон, с достъп до ток и вода, непосредствено граничещо с Манастирска река.

50000 лв.

ТОП ПАРЦЕЛ, 1800 КВ. М.

СЕЛО МОГИЛОВО, ОБЛ. СТАРА ЗАГОРА

МСЛ Имоти продава празно дворно място с площ от 1800 кв. м. в регулацията на село Могилово, с лице от 40 м. на VIP път от щампован бетон, с достъп до ток и вода, непосредствено граничещо с Манастирска река. 

40000 лв.

ТОП ПАРЦЕЛ, 440 КВ. М.

СЕЛО МОГИЛОВО, ОБЛ. СТАРА ЗАГОРА

МСЛ Имоти продава празно дворно място с площ от 440 кв. м. в регулацията на село Могилово, с лице от 40 м. на VIP път от щампован бетон, с достъп до ток и вода, непосредствено граничещо с Манастирска река.

10000 лв.

1 / 1

Please reload

Ако не откривате Вашата оферта тук, не се колебайте да се свържете с нас,

защото разполагаме с повече от 400 актуални оферти и с още много бизнес предложения.