ПРЕМИУМ КЛАС ЖИЛИЩАТА В СТАРА ЗАГОРА - НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С НАЙ-ВИСОК СТИЛ НА ЖИВОТ!

Премиум клас жилищата обикновено са част от затворените жилищни комплекси. Те са сравнителна новост на пазара на недвижими имоти. В Стара Загора към момента се изгражда първия такъв проект -  “Римски мост”.

 

Тази визия в жилищното строителство със сигурност променя значително стила на живот в градската среда, като предлага сигурност, удобства, отлична локация и страхотни съседи, за собствениците на имоти в такива комплекси. Все повече нараства и интереса на инвеститори в недвижими имоти, които имат модерен и динамичен начин на живот, съчетан с лукс и поддържане на широк спектър от изисквания.

 

Обособените пространства в затворените комплекси, предлагат гарантирано удобство, по-тихо и безопасно място за детски игри, регулирани правила за движение на превозни средства, благоприятна среда за паркиране, за разходка на домашни любимци или каране на велосипеди. Обикновенно собствениците на премиум клас жилища в такива комплекси имат основателно чувство на гордост от сплотената общност, в която живеят, взаимодействат си със своите съседи и решават успешно и заедно въпроси, които касая поддържането на високо качество на техния живот.

 

Към останалите положителните аспекти може да бъде добавено и по-високите стандарти за качество на домовете им, по-строгите строителни кодекси, които гарантират еднородност на проектирането. Това означава по-сравними продажби и по-добра стойност за всички собственици на жилища в затворения комплекс. А бонус за инвестициите е и ефектът на дефицит - обикновено след завършване на обекта остават само няколко жилища, които се предлагат на пазара, което увеличава многократно стойността им.

Част от MSL GROUP

Бизнес-партньор 

MSL GROUP Ltd.
 строителство & недвижими имоти Стара Загора
град Стара Загора 6001
 "МСЛ ГРУП" ООД: ул. "Братя Жекови" № 107

+359 878750067

  • Намерете ни във фейсбук
  • Намерете ни в G+
  • Намерете ни в instagram
© 2017 BY MSL GROUP LTD., STARA ZAGORA, BULGARIA, EU