Многостаен, бутиков, италински апарамент в Стара Загора, 175 кв.м.

МНОГОСТАЕНСТАЕН БУТИКОВ АПАРТАМЕНТ
175 КВ. М., В РАЙОНА НА "АЯЗМОТО"
ГРАД СТАРА ЗАГОРА
171000 ЕВРО

MSL GROUP & Имоти предлага своя ексклузивна оферта за продажба на луксозен апартамент с италианско бутиково обзавеждане разположен на топ локация в района на “Аязмото”, Стара Загора.

 

Апартамента представлява напълно обзаведено, бутиково жилище с площ от 175 кв.м. чиста площ, с изложение север, запад, юг на ет. 1 от 5 и е с четири балкона. Състои се от много обширна всекидневна с площ от 85 кв.м., с обособени зони - за хранене, готвене и почивка. Във всекидневната има дизайнерска камина на дърва, подово отопление и парно. Жилището е напълно климатизирано, газифицирано, санирано отвън и отвътре, има шесткамерна ПВЦ дограма, големи прозорци, външни ролетни щори и италиански пердета във всички стаи. Кухненският сектор е оборудван с вградени електро-домакински уреди има обособен бар-плот. Цялото жилище е с комбинирано и ефектно осветление. Има действаща СОТ система с управление и за тройният подземен гараж към апартамента с топла връзка към него, пожароизвестяване и газоизвестяване и видеодомофонна система. Газовият котел е програматор, съобразяващ се с нуждите на обитателите му отопление спрямо динамиката им на живот.

 

Жилището е без преход, с много голямо антре с вградени гардероби, комуникационен шкаф и други детайли, които свързват цялото пространство между отделните помещения, а именно: много обширна родителска спалня, с площ от 30 кв.м. и самостоятелна тераса, много обширен самостоятелен санитарен възел, с тангерторна вана и поръчкови бутикови елементи, тоалетна и сектор за пране на дрехи.

Жилището разполага с още две спални - детска и такава за гости, които са със самостоятелни тераси и имат достъп до втори санитарен възел с душ-кабина, тоалетна и място за личен тоалет.

 

Към жилището има и огромен подземен, троен гараж с чиста площ от 80 кв.м., ролетна врата с дистанционно управление и допълнителни помощни помещения - малка работилница, тоалетна и антре с двупосочна цел - от една страна осигурява достъп до друга принадлежаща площ към жилището - мазе, а от друга осигурява “топла” връзка към стълбите на входа за апартамента на първия етаж, където е позиционирано жилището. Гаража разполага с действащ СОТ, пожароизвестяване и собствена въздуховодна система, освен, че има налични прозорци за естествена светлина към помощните помещения, свързани с него.

 

Продажната цена на имота е на стойност от 171000 евро.

 

Заявки за оглед и детайли за офертата за продажба се приемат при наличието на сериозен интерес от реални клиенти.

20190515_120437
20190515_120248
20190515_120107
20190515_120208
20190515_120639

Разгледайте още от нашите актуални оферти на апартаменти

в Стара Загора и региона!