• по-малките месечни разходи са една от най-добрите страни на живеещите под наем, както и това, че няматe ангажименти към по-големи ремонти, плащане на данъци за сгради, такси за смет, застраховки и други, като същевременно можете да спестявате средства за ваши други бъдещи инвестиционни намерения. 

НАЕМЕТЕ ЖЕЛАНИЯ ОТ ВАС ИМОТ С НАША ПОМОЩ

Предимствата на това да живеете под наем никак не са за подценяване, въпреки традиционните предубеждения у нас. B Бългapия oĸoлo 5% oт жилищaтa ce oтдaвaт пoд нaeм, въпpeĸи чe пaзapът на имотите под наем, особено в гoлeмитe гpaдoвe, изглeждa голям. Въпреки това, значителни предимства на живот в жилище под наем си остават:

  • мобилността и свободата - можете да изберете да живеете в близост до мястото, където работите, като така ще разполагате с повече свободно време и ще имате незаначителни транспортни разходи; улеснява се решението да се преместите от един град в друг, или да отидете за по-дълго време в чужбина; 

Жилища под наем, Стара Загора

ВИЖТЕ АКТУАЛНИТЕ НИ ОБЯВИ

жилища, офиси, търговски площи

 

АКТУАЛНИ ОФЕРТИ ЗА НАЕМИ

ЖИЛИЩА, ОФИСИ, ТЪРГОВСКИ ПЛОЩИ И ПАРЦЕЛИ

Търсенето на ново жилище или търговска площ може да се окаже сериозно предизвикателство, а наемането му истинско изпитание. Подготвени ли сте за това? Реалността показва, че много хора по света избират да живеят под наем или да развиват свой бизнес в помещение под наем. Затова на наема може да се гледа и като инвестиция в удобство, а ние ще ви помогнем да направите вашия информиран избор и ще ви предоставим нашите експертни услуги.

ОБЯВИ!

ОФИС, 45 КВ.М.

ГРАД СТАРА ЗАГОРА

MSL GROUP & Имоти отдава под наем топ помещение в идеалния център на гр. Стара Загора, ул. “Цар Иван Шишман” № 42,(Бившият офис на "Еконт") на цена от 470 лв. Търговското помещение е изключително подходящо за МАГАЗИН, ОФИС, ФРИЗЬОРСКИ САЛОН, ЛЕКАРСКИ КАБИНЕТ, ЗЪБОЛЕКАРСКИ КАБИНЕТ, КАНТОРА. Чистата застроена площ на помещението е 45 кв.м. Напълно обновено, със завършени подови настилки -  теракот, санитарен възел, климатик и панорамни витрини. 

Свържете се с нас, за да Ви представим всички детайли, от които можете да се възползвате!

470 лв.

ОФИС, 30 КВ.М.

ГРАД СТАРА ЗАГОРА

МСЛ имоти дава под наем партерен офис в непосредствена близост до сградата на Съда идеалния център на град Стара Загора на наемна цена от 300 лв. Изключително е подходящ за адвокатска кантора. Офиса е оборудван изцяло с необходимото обзавеждане, както за работа, така и за обслужване на клиенти. Офиса е климатизиран. Офиса се предлага с паркомясто и контрол на достъпа за автомобили. Подовата настилка е гранитогрес. Свържете се с нас, за да Ви представим всички детайли, от които можете да се възползвате!

300 лв.

АПАРТАМЕНТ, 65 КВ.М.

ГРАД СТАРА ЗАГОРА

MSL GROUP & Имоти предлага актуална оферта за отдаване под наем на апартамент в района на “Аязмото” на гр. Стара Загора, на наемна цена от 400 лева на месец. Апартамента е разположен на етаж 1 от 3, с площ от 60 кв.м., изложение Юг/Запад и е напълно обзаведен като се състои, както следва:

  • всекидневна с бокс - оборудвани с готварска печка, хладилник, кафемашина, телевизор, климатик. Помещението е обособено със зона за хранене и зона за отдих, с мека мебел.

  • спално помещение.

  • санитарно помещение - баня с тоалетна, пералня и сушилня.

Жилището разполага със всички останали комуникации - интернет и кабелна мрежа. Свържете се с нас, за да Ви представим всички детайли, от които можете да се възползвате.

400 лв.

АПАРТАМЕНТ, 60 КВ.М.

ГРАД СТАРА ЗАГОРА

MSL GROUP & Имоти предлага актуална оферта за отдаване под наем на апартамент в супер центъра на гр. Стара Загора, на наемна цена от 350 лева на месец. Апартамента е разположен на етаж 5 от 10, с площ от 60 кв.м. и изложение Изток/Юг и е напълно обзаведен като се състои, както следва:

  • всекидневна с бокс - оборудвани с готварска печка, хладилник, телевизор, климатик, . Помещението е обособено със зона за хранене и зона за отдих, с мека мебел.

  • две спални помещения - родителска и детска стая.

  • санитарно помещение - баня с тоалетна, пералня

Жилището разполага със всички останали комуникации - интернет и кабелна мрежа и е санирано.

Свържете се с нас, за да Ви представим всички детайли, от които можете да се възползвате.

350 лв.

1 / 1

Please reload

Ако не откривате Вашата оферта тук, не се колебайте да се свържете с нас,

защото разполагаме с повече от 400 актуални оферти и с още много бизнес предложения.